Skip to main content

Vacature kok

  • Enthousiaste teamplayer
  • Minimaal 32 uur
  • Ervaren of lekker gemotiveerd
  • BBL-leerling voor nu of in de toekomst, wees welkom!

Vacature afwasser

  • Minimaal 1 dag in de week
  • 16 jaar of ouder
  • Werken in de avond

Open sollicitatie

Ben je op zoek naar een (bij)baan? Is de horeca echt iets voor jou? Stuur een open sollicitatie!

Stuur een mail of loop even binnen!

Zo werken we bij IJzer

Bij IJzer werken we volgens de horeca cao en waarderen we jouw ervaring en inzet. We zorgen voor een prettig rooster. We plannen een maand vooruit en streven naar een rooster zonder over- of onderuren.

Ons ruime en stabiele team werkt prettig samen, er is niet veel wisseling in het team. Respect en een fijne werksfeer staan voorop; er wordt niet geschreeuwd of gescholden.

Personeel krijgt na werktijd een sluitdrankje, nazitten met je collega’s zolang het gezellig blijft! Personeelseten wordt vers bereid. Fooi wordt eerlijk verdeeld, ongeacht functie of ervaring.

Solliciteer via info@brasserieijzer.nl of spreek een leidinggevende aan!

Werken bij IJzer