Skip to main content

Napolitaanse pizza

Echte Napolitaanse pizza in Heerhugowaard, naar eigen recept van onze echte pizzabakker. Een pizza die misschien net even anders is als in de winkel, daar moet je misschien even aan wennen, maar geloof het deze pizza is echt super lekker. Van pepperoni tot burrata, check onze pizza´s hieronder.


» Monday Madness, all pizzas 10,-

Elke maandag van de week is het pizza madness bij Brasserie IJzer. Je betaald dan slechts 10 euro voor een pizza. Een super leuke deal om de week perfect mee te starten. Reserveren is niet verplicht maar verzekerd je wel van een plekje tijdens Monday Madness!

Margherita

vega!

Pepperoni

Diavola

Burrata

vega!

The heat

Funghi

vega!

Parma

Carpaccio

Rosa formaggi

vega!

Twisted marinara

vegan!

The Norman

Pizza eten in Heerhugowaard

Pizza is eigenlijk altijd een goed idee. Of je nou zin hebt in een snelle hap, in het weekend toe bent aan echt comfortfood of wanneer je gezellig met een groep komt dineren. 

Pizza wordt vaak gezien als ongezond. Brasserie IJzer bewijst het tegendeel. Want pizza hoeft helemaal niet zo ongezond te zijn. Natuurlijk, die extra dikke laag kaas is niet iets voor elke dag. Maar door aandacht voor de pizzabodem wordt deze pizza toch wel een gezondere variant. De ingrediënten worden met zorg uitgekozen, daarmee wordt een mooi deeg gemaakt wat ruim 72 uur de tijd krijgt om te rijzen. Dat zorgt ervoor dat je lichaam het deeg veel beter kan verteren, geen opgeblazen gevoel meer na het eten van deze pizza.

In onze vernieuwde keuken staat een dubbele pizza oven. Als je vanuit het restaurant de keuken in kijkt kun je ‘m zien staan. Kom gerust even in de keuken gluren hoe onze pizzabakker jouw pizza vers bereid. 

Brasserie IJzer heeft naast pizza nog veel meer te bieden. Dus voor wanneer je een keer geen zin hebt in pizza, kunnen wij ons bijna niet voorstellen, is er nog genoeg andere keuze op onze dinerkaart. Bekijk ‘m hieronder.