Pizza eten in ons restaurant in Heerhugowaard

 Special prized cocktails

 Unieke arrangementen

 Relaxte sfeer

Voor de lekkerste pizza zit je goed bij Brasserie IJzer in Heerhugowaard. Op onze menukaart vind je verschillende pizza’s die door onze chefkoks met liefde bereid worden met de meest verse ingrediënten. In ons restaurant in Heerhugowaard kun je jouw favoriete pizza bestellen en geniet je van de sfeervolle omgeving samen met vrienden, familie of collega’s.

Op dit moment kun je alleen bij ons afhalen!
Bekijk het menu onder de knop ‘bestellen’


Geniet van versbereide pizza in ons restaurant

Wanneer je bij ons restaurant een pizza gaat bestellen, heb je de keuze uit verschillende authentieke Napolitaanse pizza’s. De pizza Funghi, Burrata en Pepperoni zijn favorieten van veel van onze gasten. Wij hebben ook verschillende vegetarische pizza’s! Naast het bestellen van een pizza kun je ook in ons grand café genieten van onze heerlijke andere gerechten en dranken. Wij zorgen voor een gezellige sfeer en goede service zodat uit eten gaan een echte beleving wordt.

Pizza Funghi

Bekijk de F.A.Q. voor vaak gestelde vragen


Reserveer nu en kom gezellig langs

Ben je benieuwd geworden naar onze heerlijke pizza’s? Reserveer dan direct een tafel en kom gezellig langs in ons restaurant. Naast dat je een ruime keuze hebt en jouw pizza naar keuze kunt bestellen, proef je ook de relaxte sfeer van ons restaurant. Neem telefonisch contact met ons op om je reservering door te geven of je vragen te stellen. Je bereikt ons via 072-8885574. We zien je graag verschijnen voor een gezellig diner of uitgebreide lunch!

Vind ons restaurant op onderstaand adres