Skip to main content

Brasserie IJzer

Kindvriendelijk restaurant

KIDS MENU

Een menu speciaal gericht op onze jongste gasten. Dat laat een goede indruk achter. Hopelijk zien we die kleintjes dan over zo een 15 jaar gezellig bij ons aan de bar. Of met een spelletje in de lounge. Of zitten ze heerlijk in de zon bij ons op het terras.

En helemaal leuk zou zijn, wanneer ze dan over een jaar of 25 met een eigen dreumes naar binnen komen gerold. Wij houden in ieder geval een plekje voor ze vrij.

Kids menu

Van broodje jam tot broodje ei en van tosti tot chicken nuggets. 

En ’s avonds is er ook genoeg keuze. Van pizza tot frikandellen en ook nog sate!

Spellen, kinderstoelen en alcoholvrije cocktails

Tegen het podium, meteen rechts bij binnenkomst, staat een spelletjeskast met heel veel spelletjes. Kies een spelletje uit en neem ‘m mee naar de tafel waar je zit. Tijdens het eten een spelletje doen? Waarom niet?

Bij Brasserie IJzer vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. En dan hebben we het over de kleintjes maar ook over de ouders. Voor jullie ouders is een ontspannen middag of avond ook gewenst. En daarom hebben wij ook gedacht aan goede kinderstoelen, een verschoontafel en heerlijke alcoholvrije cocktails.

En mocht je stiekem heel even op de loungebank in slaap vallen, vinden we dat echt niet erg.

Die verschoontafel kun je vinden op ons invalide toilet. En de kinderstoelen staan naast de taartvitrine. Maar die willen wij ook met alle liefde voor je klaarzetten. 

Authentic Tradition