Cocktailbar in Heerhugowaard

 Special prized cocktails

 Unieke arrangementen

 Relaxte sfeer

Brasserie IJzer heeft de gezelligste cocktailbar van Heerhugowaard en omstreken! In onze bar proef je niet alleen de lekkerste en meest unieke cocktails, maar ook de sfeer. Dit is dan ook de perfecte plek voor een borrel na werk, het vieren van een verjaardag of jubileum of gewoon zomaar. We verwelkomen je graag in onze bar in Heerhugowaard!

Op dit moment kun je alleen bij ons afhalen!
Bekijk het menu onder de knop ‘bestellen’


Geniet van lekkere dranken tegen een speciale prijs in onze cocktailbar

In onze cocktailbar en grand café geniet je elke avond vanaf 20.00 uur van ‘special prized’ cocktails. Je hebt de keuze uit heerlijke cocktails tegen scherpe prijzen. De cocktails worden ter plekke bereid in onze bar, waardoor je altijd geniet van de meest verse en unieke drankjes. Zijn jij en je vrienden, familie of collega’s ook fan van gin-tonics? Ook deze bieden we elke avond tegen een speciale prijs aan. Maak je borrelavond daarnaast compleet met de heerlijke borrelhapjes van onze uitgebreide borrelkaart en geniet van een gezellige avond in onze bar in Heerhugowaard.

Bekijk de F.A.Q. voor vaak gestelde vragen


Neem bij vragen contact met ons op of reserveer direct

Ben je benieuwd naar onze gezellige cocktailbar? Bekijk dan onze fotogallerij voor een sfeerimpressie. Uiteraard kun je voor vragen ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 072-8885574. Wil je verzekerd zijn van een plek aan onze bar of in het restaurant? Geef dan je reservering aan ons door. Of je nu kiest voor een borrel, uitgebreide lunch of een 3-gangendiner, wij zorgen ervoor dat je volop geniet!

Vind ons restaurant op onderstaand adres