Skip to main content

Bottomless Pizza

Bottomless Pizza, oftewel onbeperkt pizza proeven en delen. Dit inclusief onbeperkt Peroni, Aperol Spritz of prosecco plus een stel goede vrienden en je avond is compleet. 


How It Works

1. Reserveren

Reserveren van de Bottomless Pizza kan vanaf 2 personen tot maximaal 6 personen. Reserveren gaat altijd vooraf. Toch nog op het laatste moment het briljante plan om pizza te eten? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

2. Drankjes bestellen

Tijdens Bottomless Pizza geniet je onbeperkt van pizza, maar ook van Peroni, Aperol Spritz of prosecco. Aan onbeperkt bestellen hangt een tijdslimiet van 2 uur. Eerst Peroni en daarna Aperol Spritz bestellen? Dat bepaal je helemaal zelf. 

Een alcohol vrije periode, zwanger of gewoon liever alcohol vrij? Kies dan voor een frisje of een alcohol vrije cocktail. Vraag onze bediening naar de opties. 

3. Pizza bestellen

Samen bepalen welke pizza’s je als eerst wilt bestellen. De pizza’s hebben een kleiner formaat. Daarnaast snijden wij de pizza in stukken zodat je met de hele tafel kan delen en proeven van de verschillende pizza’s. Delen is natuurlijk niet verplicht, wij begrijpen het heel goed wanneer je die heerlijke pizza toch voor jezelf wilt houden.

Een Bottomless Pizza formaat pizza is gelijk aan één halve pizza. Bestel niet te veel pizza, anders wordt het afwassen!

4. Enjoy

Voor de Bottomless Pizza betaal je 35 euro p.p.
Een tafel gevuld met pizza, Peroni, Aperol Spritz en prosecco. Enjoy!


Bij Brasserie IJzer geloven we dat de beste herinneringen worden gemaakt rond de eettafel. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan onze onvergetelijke Bottomless Pizza-ervaring!

Stel je voor: je zit gezellig met vrienden aan tafel, omringd door de heerlijke geur van versgebakken pizza. Gedurende twee uur lang kun je onbeperkt genieten van een assortiment van onze ambachtelijk bereide kleine pizza’s, elk met zijn eigen unieke smaakprofiel en belegd met de meest verse ingrediënten. Van knapperige bodems tot smeuïge kaas en smaakvolle toppings, elke hap is een feest voor de zintuigen.

Maar dat is nog niet alles! Terwijl je geniet van de overheerlijke pizza’s, bieden wij ook een selectie van verfrissende drankjes aan om je dorst te lessen. Laat je verleiden door de sprankelende tinten van Aperol Spritz, de verfrissende smaak van Peroni of de verfijnde bubbels van prosecco. Het perfecte complement voor een smaakvolle maaltijd.

Of je nu iets te vieren hebt of gewoon zin hebt in een informeel samenzijn met vrienden, Bottomless Pizza bij Brasserie IJzer is de ideale keuze. Bottomless Pizza is ook te reserveren in combinatie met een ervaring bij Escaperoom Alkmaar

Bekijk ook:

Diner

Groepen

IJzers high’s