Skip to main content

Bottomless Pizza

Bottomless Pizza, oftewel onbeperkt pizza proeven en delen. Dit inclusief onbeperkt Peroni, Aperol Spritz of prosecco plus een stel goede vrienden en je avond is compleet. 


How It Works

1. Reserveren

Reserveren van de Bottomless Pizza kan vanaf 2 personen tot maximaal 6 personen. Reserveren gaat altijd vooraf. Toch nog op het laatste moment het briljante plan om pizza te eten? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

2. Drankjes bestellen

Tijdens Bottomless Pizza geniet je onbeperkt van pizza, maar ook van Peroni, Aperol Spritz of prosecco. Aan onbeperkt bestellen hangt een tijdslimiet van 2 uur. Eerst Peroni en daarna Aperol Spritz bestellen? Dat bepaal je helemaal zelf. 

Een alcohol vrije periode, zwanger of gewoon liever alcohol vrij? Kies dan voor een frisje of een alcohol vrije cocktail. Vraag onze bediening naar de opties. 

3. Pizza bestellen

En dan nu het leukste gedeelte, pizza bestellen! Ons ongevraagde advies is om samen verschillende smaken pizza te bestellen. De pizza’s hebben een kleiner formaat. Daarnaast snijden wij de pizza in stukken zodat je met de hele tafel kan delen en proeven van de verschillende pizza’s. Delen is natuurlijk niet verplicht, wij begrijpen het heel goed wanneer je die heerlijke pizza toch voor jezelf wilt houden.

Een Bottomless Pizza formaat pizza is gelijk aan één halve pizza. Bestel niet te veel pizza, anders wordt het afwassen!

4. Enjoy

Voor de Bottomless Pizza betaal je 30 euro p.p.
Een tafel gevuld met pizza, Peroni, Aperol Spritz en prosecco. Enjoy!

Bekijk ook:

Diner

Groepen

IJzers high’s