Skip to main content

Bottomless Brunch & Booz

Bottomless Brunch, oftewel high tea. Een plateau gevuld met huisgemaakte zoetigheden, zelf te beleggen broodjes en natuurlijk onbeperkt thee. Heb je iets te vieren of gewoon zin in een iets luxere variant van de Bottomless Brunch? Kies dan voor onze Bottomless Booz.


Bottomless Brunch

High tea in Heerhugowaard bij Brasserie IJzer. Onze eigen(wijze) variant: Bottomless Brunch.

Geniet van huisgemaakte zoetigheden, zelf te beleggen broodjes met oa huisgerookte zalm en diverse kaasjes, een huisgerolde wrap met carpaccio en een wisselend soepje.

Kies zelf je favoriete smaakjes thee uit ons thee assortiment van teabar. Schep één schepje thee in een theezakje en hang ‘m zolang als je zelf wilt in het hete water.

Bottomless Brunch betekend onbeperkt thee. Is de theepot leeg? Leg de deksel naast de theepot of laat de deksel van de theepot open. De bediening vult de pot graag voor jullie bij.

Bij Brasserie IJzer kun je de Bottomless Brunch tot op de zelfde dag reserveren. Heb je een allergie of dieetwens? Neem tijdig contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Voor de Bottomless Brunch betaal je 20 euro p.p.

Bottomless Booz

Een variatie op de Bottomless Brunch, en wat voor één! Want tijdens de Bottomless Booz snoep je van hetzelfde plateau als hierboven genoemd, maar dan met onbeperkt bubbels. Perfect voor wanneer je iets te vieren hebt of gewoon wanneer je zin hebt in een iets luxere high tea.

De Bottomless Booz bij Brasserie IJzer is voorzien van een gevuld plateau met diverse zelf te beleggen broodjes, huisgemaakte zoetigheden, een huisgerolde wrap met carpaccio en een wisselend soepje.

Daarnaast geniet je dus van onbeperkt veel bubbels. Wel in een tijdsbestek van 2 uur. De verleiding om anders dagelijks deze Bottomless Booz te reserveren wordt anders wel erg groot.

Bij Brasserie IJzer kun je de Bottomless Brunch tot op de zelfde dag reserveren. Heb je een allergie of dieetwens? Neem tijdig contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Voor de Bottomless Booz betaal je 30 euro p.p.

Bekijk ook:

Diner

Donderdag Bierdag

IJzers after eight