faq

Veelgestelde vragen

  1. Is reserveren verplicht? Nee zeker niet, maar het wordt wel aangeraden. Bel: 072 888 55 74
  2. Wat zijn de mogelijkheden voor groepen? De stamtafel is voor maximaal 12 mensen, alles daarboven gaat via aanvraag. In het weekend nemen wij geen groepen aan. Doordeweeks in overleg. IJzer is een open zaak en bij te grote groepen kan er overlast voor andere gasten ontstaan, vandaar dat we iedere aanvraag toetsen.
  3. Moet je 3 gangen eten? Nee, dat is niet verplicht. Het is wel het concept dat wij nu voeren en daar is alles en iedereen op ingespeeld. Ontspan en laat je eens lekker verzorgen! We hanteren een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding voor ons 3-gangenmenu. Geniet ervan!
  4. 20 Euro? Ja, 3 gangen voor €20. Een aantal gerechten heeft een meerprijs. Bijvoorbeeld voor de garnalencocktail rekenen we €2,5 extra, maar daar krijg je dan wel mooie verse Hollandse garnalen van Jan Veerman voor.
  5. Allergenen of dieetwensen, houden jullie daar rekening mee? Ja, geef het aan bij je reservering en maak het voor de zekerheid altijd nog even bekend bij de tafeldame/heer.
  6. Wat zijn de sluitingstijden? Grofweg 23.00u doordeweeks en 00.00u op vrijdag en zaterdag. Afhankelijk van wanneer de zaak leeg is.